Nieuwbouw Accelerator op Utrecht Science Park

BAM Bouw en Techniek realiseert Accelerator, een nieuw en duurzaam multi-tenant gebouw voor uiteenlopende ondernemingen in de Life Sciences. Hoofdgebruikers worden Genmab en Merus, beide beursgenoteerde biotechbedrijven die zich richten op de ontwikkeling van innovatieve therapieën tegen kanker. Andere huurders worden Life Sciences-bedrijven die hun ontwikkeling willen versnellen van start-up naar scale-up.

Lees meer
Accelerator

‘Van ‘Model to Machine’ naar beste gebouw van Nederland

In de binnenstad van Groningen heeft BAM Bouw en Techniek Forum Groningen gerealiseerd; de huiskamer van de stad. Forum Groningen is een multifunctioneel gebouw waarin onder meer een bioscoop, bibliotheek, debatcentrum, VVV-winkel en horecagelegenheden zijn gehuisvest.

Lees meer
Forum

Soepel proces voor verbouwing De Appelaar in Haarlem

In de binnenstad van Haarlem is BAM Bouw en Techniek – Regio Noordwest druk bezig met de verbouwing van gebouw ‘De Appelaar’ aan het Simon de Vrieshof.

Lees meer
De Appelaar Haarlem

Soepel proces voor verbouwing De Appelaar in Haarlem

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf hebben BAM en JHK Architecten het ontwerp uitgewerkt voor  een nieuwe entree voor het Openbaar Ministerie en vergaderzalen voor het bestaande gebouw. Ook worden het bedrijfsrestaurant en de werkomgevingen gemoderniseerd. BAM heeft een UAV-GC-contract met het Rijksvastgoedbedrijf.

BAM Advies & Engineering heeft een belangrijk aandeel gehad in de ontwerpfase. Zo hebben wij van VO tot UO het elektrotechnisch, werktuigbouwkundig én constructief ontwerp verzorgd. Daarnaast hebben wij de algehele ontwerpcoördinatie gedaan, het proces- en contractmanagement en de volledige systems-engineering voor het project. De uitvoering van de renovatie bestaat uit twee fases. Vanuit BAM Advies & Engineering wordt het proces van verificatie en validatie begeleid en bieden wij ondersteuning bij de integrale testen.