Complete woonwijk klimaatadaptief

De klimaatadaptieve woonwijk Kop van Waal in Tiel is bijna voltooid. In opdracht van Synchroon en BAM Wonen heeft BAM Advies & Engineering de constructieve én bouwkundige engineering verzorgd van de in totaal 107 woningen.

Lees meer
Kop van Waal

Dronetechnologie en kunstmatige intelligentie versnellen verduurzamingsopgave

Door de inzet van innovatieve dronetechnologie en kunstmatige intelligentie bij renovaties en de verduurzaming van woningen, draagt BAM bij aan de versnelling van de verduurzamingsopgave van de naoorlogse woningvoorraad.

Lees meer
Dronetechnologie

Kop van Waal te Tiel

De klimaatadaptieve woonwijk Kop van Waal in Tiel is bijna voltooid. In opdracht van Synchroon en BAM Wonen heeft BAM Advies & Engineering de constructieve én bouwkundige engineering verzorgd van de in totaal 107 woningen. Opgesplitst in twee fases heeft BAM Advies & Engineering de woningen volledig tot op het detailniveau volledig in BIM uitgewerkt inclusief de individuele koperswensen per woning. 

De woonwijk Kop van Waal is een toekomstbestendige wijk waarin regenwater niet wordt afgevoerd via een riool, maar door een beekje in het centrale park of via wadi’s wordt opgenomen in de bodem.

Klik hier voor meer informatie